Logo lade-indeling.nl Logo lade-indeling.nl Logo lade-indeling.nl Logo lade-indeling.nl Logo lade-indeling.nl Logo lade-indeling.nl
/ AMBIA-LINE

AMBIA-LINE

AMBIA-LINE

AMBIA-LINE voor LEGRABOX en MERIVOBOX lades

De lade-indelingen van de serie AMBIA-LINE zijn zeer elegant, minimalistisch en veelzijdig toe te passen. De kaders zijn gemaakt voor de LEGRABOX lades en MERIVOBOX lades van Blum, maar zijn ook in diverse andere lades goed te gebruiken. De frames zijn verkrijgbaar in staal en hout, of combinaties daarvan. Het indelen van uw lades was nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk!

De Ambia Line serie van Blum bestaat uit losse componenten in de kleuren Zijdewit, Indiumgrijs, Oriongrijs en Carbonzwart, waarmee uw zelf uw lade-indeling kunt bepalen. Op een antislipmat in de besteklade plaatst u de gewenste frames van 100 mm, 200 mm of 300 mm breed en maakt u de optimale combinatie. De ruimtes tussen de frames kunt u opvullen met werkbestek, zoals bijvoorbeeld pollepels, opscheplepels of gardes.

Voor voorraadlades zijn Ambia line frames met verschillende afmetingen verkrijgbaar. De stalen frames zijn voorzien van één magnetische zijkant, waarmee ze vastgezet kunnen worden tegen de zijkant van de lade.


Heeft u vragen over AMBIA-LINE  of  de LEGRABOX lades of MERIVOBOX lades van Blum, voor hulp kunt u altijd de service-lijn bellen op 020 4972609